JB WONDERLAND NEWS JB WONDERLAND BAND INFO JB WONDERLAND MUSIC JB WONDERLAND PICS   JB WONDERLAND CONCERTS JB WONDERLAND BUYCD JB WONDERLAND CONTACT JB WONDERLAND PRESSKIT
 
 
 
NEW CD TOMORROW JB Wonderland – funky sofamusik for voksne:

24. marts 2011 udkom JB Wonderland ’s debutalbum Tomorrow.
Et album med en imødekommende blanding af funky pop, med et fundament af jazzede blæsere og en samling selvironiske, originale tekster om manden i 40’erne, som oprindeligt havde store ambitioner, men som endte med at sidde fast i sofaen. Der drømmer han og filosoferer over kærligheden til en yngre kæreste. Kærligheden til sine børn, sex, spillegæld, livets op og nedture og meget, meget mere. I alt bliver det til en form for tilbagelænet, funky sofamusik - med kant som JB Wonderland selv betegner albummet.

Musikalsk er inspirationen hentet i den gamle skuffe. JB Wonderland sender tankerne af sted ad støvede, amerikanske landeveje og til små, røgfyldte spillesteder, hvor Steely Dan og Chicago var hovednavne tilbage i 1970’erne. ”Vi har ikke lyttet meget til tidens hits. Musikken er komponeret med hjertet – og ikke ud fra store kommercielle intentioner”, lyder forklaringen fra JB Wonderland.

Hovedkræfterne bag JB Wonderland er sangeren Brian Uller og guitaristen Jacob Mogensen, der i en årrække har samarbejdet i andre musikalske sammenhænge, men først nu barsler med det fælles projekt. Brian Uller står primært bag det tekstmæssige univers, mens Jacob Mogensen har komponeret samtlige numre.

Pressen skrev : Gaffa (Ivan Rod ) : "Funk med enkelpræstationer og flotte, originale passager", "Gruppen formår, som helhed, at skabe et tilbagelænet, funky retro-univers, som giver mindelser om Chicago og Steely Dan i 70èrne"...

Brian Uller: vokal
Jacob Mogensen: guitar
Allan Nagel: bas
Peter Dencker: keys
Jimmi Bech: trommer
Niels Nørgård: basun
Jan Sørensen: trompet